OBCHODNÍ PODMÍNKY

Kvalifikační studium pro asistenty pedagoga

• Po přihlášení obdrží účastník informaci o konání kurzu, a to nejpozději 14 dní před datem konání kurzu.
  • Po zaplacení kurzu bude předán daňový doklad.
  • Pokud účastník neuhradí poplatek do stanoveného termínu, pořadatel si vyhrazuje právo vyřadit ho ze seznamu účastníků.
  • Odhlašování z kurzu je možné telefonicky nebo mailem u PaedDr. Magdy Kumprechtové.
  • V případě jakýchkoliv otázek a potíží se obracejte na Magdu Kumprechtovou na e-mailu: kumprechtovam@specialniskolavrchlabi.cz nebo na telefonu 739 379 290.

V případě, že dojde mezi Základní školou speciální a praktickou školou DČCE ve Vrchlabí, jako poskytovatelem služby konečnému spotřebiteli a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů. Tímto subjektem je Česká obchodní inspekce, Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00 Praha 2, email: adr@coi.cz, www.adr.coi.cz.

Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Líbí se Vám, jak pracujeme? Podpořte nás!