ABSOLVUJTE U NÁS KVALIFIKAČNÍ KURZ ASISTENT PEDAGOGA

ONLINE_prihlaska

DÁRKOVÉ POUKAZY

Anotace kurzu

Studium slouží k získání kvalifikace asistenta pedagoga, který vykonává přímou pedagogickou činnost ve třídě, ve které se vzdělávají děti nebo žáci se speciálními vzdělávacími potřebami, nebo ve škole zajišťující vzdělávání dětí a žáků formou individuální integrace

Kurz je akreditovaný MŠMT pod č. j.: MSMT - 39694/2020-5-1062

Kurz je určen

• pro uchazeče se středoškolským vzděláním s maturitou
  • pro uchazeče se základním vzděláním

Vyberte si z nabídky volných termínů

• Podzim I 2021 - ve čtyřech víkendech: 4. - 5. září, 18. - 19. září, 2. - 3. října, 16. - 17. října - předpokládáme prezenčně KURZ JE PLNĚ OBSAZEN
  • Podzim II 2021 - ve čtyřech víkendech: 30. - 31. říjen, 6. - 7. listopad, 20. - 21.listopad,                   4. - 5. prosinec
  • Zima I 2021/2022 - ve čtyřech víkendech: 11. - 12. prosinec, 8. - 9. leden, 22. - 23. leden,              12. - 13. únor

Místo konání

Vrchlabí, Základní škola speciální a praktická škola Diakonie ČCE (Komenského 616, Vrchlabí)

Rozsah kurzu

Celkem 120 hodin: z toho 80 hodin teoretické výuky a závěrečná zkouška včetně obhajoby práce. Povinná praxe 40 hodin - zajistíme na našich odloučených pracovištích, popř. si ji studenti mohou zajistit sami.

Podmínky absolvování kurzu

• alespoň 75% účast na prezenčních přednáškách
  • vykonání praxe
  • závěrečná práce na stanovené téma ve stanovaném rozsahu a termínu
  • úspěšné složení závěrečné zkoušky

Cena kurzu

8 500,- Kč. V ceně jsou zahrnuty také veškeré materiály.

Možnost úhrady:

• převodem nejpozději tři dny před ukončením kurzu (celkovou částku zašlete na účet 3652019309/0800, do poznámky prosíme uveďte své jméno a příjmení) - platbu je možné uhradit do konce absolvovaného kurzu.                                                                                                                            Po zaplacení Vám předáme daňový doklad - fakturu.

ONLINE_prihlaska

Koordinátorka kurzu, kontakt:

PaedDr. Magda Kumprechtová, tel.: 739 379 290, e-mail: 6nzz837%ahIk3YUS%irmZZbf4lxy2ZljYaykS729g

Další informace (akreditace, cílové kompetence, legislativa...)

Líbí se Vám, jak pracujeme? Podpořte nás!